Szerviz

 

A Jász-Motor szervizében garanciális és időszakos szervizelések mellett, motorok és quadok gyorsszervizelését is vállaljuk.
Szervizeink:

Nyíregyháza: 4405 Nyíregyháza, Debreceni út 180.


Elérhetőségünk: 06 70-626-4224

Budapest: 1097 Budapest, Gyáli út 38.


Elérhetőségünk: 06 30-533-2206

A szervizünkbe való bejelentkezéshez időpont egyeztetés szükséges, amelyet telefonon, vagy személyesen is intézhetsz az üzletünkben.


Széleskörű alkatrész készletünkkel és hozzáértő szerviz csapatunkkal állunk rendelkezésedre. Minden javítást megelőzően részletes állapot felmérést végzünk a járművön, amelynek eredményéről bővebb tájékoztatást nyújtunk.


Figyelem: amennyiben az árajánlatot nem fogadod el, a járművet nem áll módunkban összeszerelni, és 9000 forintos állapotfelmérési díjat számolunk fel.


Szervizünkben a rezsi óradíj 9000 forint!


A jármű mosás díja 2000 forint!

Fontos megjegyezni, hogy koszos jármű esetén automatikusan elvégezzük a mosást. 


Áraink az Áfá-t tartalmazzák.


Hogy miért minket válassz? Olvass tovább, és felfedjük előtted, miért érdemes a Jász-Motor szakértőinek bizalmat szavazni! Betekintést nyerhetsz műhelyünk mindennapi életébe, ahol elhivatott és magasan képzett szakembereink minden nap azzal a céllal dolgoznak, hogy járműved a legjobb kezekben legyen. A munkafolyamatok megismerése lehetővé teszi számodra, hogy megértsd milyen alapelvek vezetnek minket, és hogyan garantáljuk, hogy járműveid hibátlan állapotban hagyják el műhelyünket. Amikor a Jász-Motor szervizét választod, biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb szolgáltatást kapod.Túl a Jász-motor kulisszáin: Ismerd meg szervizünket


Nyíregyháza szívében, a zajos városközponttól mindössze egy kőhajításnyira található a Jász-motor, ahol nem csak motorok és kiegészítők széles választékát találod meg, de saját szervizünk is rendelkezésre áll az ügyfelek számára. Jelenlegi telephelyünk 2021 januárjában nyitotta meg kapuit, de az üzletnek hosszabb előélete van, és az évek során számtalan tapasztalatot gyűjtöttünk a motorozás és a szervizelés terén.


Szervizünk és csapatunk


Szervizünk a telephelyünk udvarán, egy különálló épületben található, ahol munkatársaink minden nap azon dolgoznak, hogy a motorok a legjobb állapotban hagyják el a műhelyt. Csapatunk egy szervizvezetőből, egy szervizes kollégából és egy összeszerelő kollégából áll. Ők látják el a napi munkákat a szervizben.


A szervizvezető irányítja a műhely munkáját, ő osztja be a feladatokat, és ő gondoskodik arról, hogy minden a legmagasabb színvonalon történjen. Az ő felügyelete alatt áll a szervizes kolléga, aki a napi szerviz munkálatokat végzi. 


Az összeszerelő kolléga pedig az a személy, aki az új motorokat és quadokat szereli össze és helyezi üzembe. Ő gondoskodik arról, hogy a raktárunkban tárolt járművek tökéletes állapotban kerüljenek az ügyfelekhez.Minden kolléga munkáját a szervizvezető ellenőrzi, mert nálunk a biztonság mindennél fontosabb. Ezzel garantáljuk, hogy minden motor és quad, ami a szervizünkben átesik a karbantartáson vagy javításon, a legjobb állapotban hagyja el a műhelyt.


Működésünk és szolgáltatásaink


Munkáink között elsősorban saját márkáink, a Highper és Barton szervizelése szerepel, de természetesen külső szervizt is vállalunk. Mindegy, hogy cross motorról, quad-ról, vagy robogóról van szó, mi mindig a legmagasabb szakmai színvonalon végzünk el minden szervizelést. Diagnosztikai eszközeink korszerűek, és minden eszköz rendelkezésre áll, ami szükséges a járművek teljes körű szervizeléséhez.A szerviz folyamatát a bemutatóteremben kezdjük, ahol a kollégánk felveszi a járművet a szerviz programba. Ezután segítünk levenni azt, a szállító eszközről, majd a szerelőink megkezdik a hibafeltárást. Ennek alapján készül el az árajánlat, amit elküldünk az ügyfélnek. Amennyiben az ügyfél elfogadja, beütemezzük a jármű szervizelését. Amint elkészült, értesítjük az ügyfelet, és átveheti a motorját.


Időszakos szerviz és annak fontossága


Az általunk forgalmazott új járművek esetében, az időszakos szerviz kulcsfontosságú a motorok hosszú távú működése szempontjából. Az első szervizt 6 hónap, 5 üzemóra / 300 km megtétele után, a másodikat 6 hónap, 20 üzemóra / 1500 km után ajánljuk elvégezni. Ezt követően 3 havonta, 20 üzemóránként / 1500 km-enként javasolt a szerviz karbantartások elvégzése. Amennyiben a szervizperiódus nincs betartva, a jármű elveszíti a jótállását. Fontos, hogy a szervizidőszak elmulasztásának tűréshatár maximum 7 nap késés, +3 üzemóra, vagy +50 km. 


A szerviz periódusokat a következő táblázat szemlélteti:A használt járművek esetében ezek a szerviz periódusok változhatnak. A beérkezett járművön a kollégáink minden esetben hibafeltárást végeznek, és ennek eredményéről tájékoztatják az ügyfelet.


A rendszeres szervizelés nem csak a motor élettartamát növeli, de megszakítja a hibák hosszú távú felhalmozódásának láncolatát is. Minden motor egy rendkívül összetett gépezet, ahol a kisebb alkatrészek hibája vagy kopása gyakran a nagyobb, drágább alkatrészek sérüléséhez vezethet. A rendszeres ellenőrzés azonban lehetővé teszi, hogy időben észrevegyük és kijavítsuk ezeket a hibákat.


Ez nem csak a jármű hosszabb élettartamát garantálja, hanem a motorozás élményét is fokozza. A hibák és rendellenességek gyakran zavarják a motorozás élményét, legyen szó akár egy rosszul működő sebességváltóról, akár egy kopott fékről. A rendszeres szervizeléssel elkerülhetők ezek a kellemetlenségek, és biztosítható, hogy a motor minden úton a legjobb teljesítményt nyújtja.


Szervizünkben a minőség az első


Végül, de nem utolsósorban, szeretnénk hangsúlyozni, hogy nálunk a minőség az első. A Jász-motor szervizben minden motor olyan gondoskodást kap, mintha a sajátunk lenne. Hiszünk abban, hogy a rendszeres és alapos szerviz a motor élettartamának meghosszabbítása mellett az ügyfél biztonságát és elégedettségét is garantálja.


Egy megbízható szerviz kiválasztása hosszú távon megtérülő befektetés, és mi a Jász-motor szervizében büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják.