KXD quad vásárlása

 A KXD quadok egyre népszerűbbek a gyerekek körében, hiszen kifejezetten nekik lett tervezve. A legnépszerűbb márkák, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Polaris replikái. Külsőre hasonlítanak rájuk. A teljesítménye lefojtható, így a szülő biztonságban tudhatja gyermekét. Akár 5 km/h-ra is le lehet korlátozni.

Ebben a cikkben leírjuk a KXD quadok vásárlásával kapcsolatos valamennyi fontos információt.

Tovább

Polymobil BE-H08 Roller

Bemutatjuk Neked a roller tulajdonságait, jellemzőit, hogy miért szeretjük, és miért lehet jó választás a mai elektromos járművek között! Személyes használatunk és tapasztalatunk alapján segítünk a döntésben!

Lítium akkumulátorral van felszerelve, ami 60V-os. Elméletileg ezek az akkumulátorok nagyon hosszú élettartamúak és nem nagyon mennek tönkre a forgalmazó (Polymobil kft) szerint. Netán, ha mégis gond van vele, akkor lehetséges a javítása a benne található elektronikán keresztül! Ez az akkupakk és a vezérlő elektronika megtalálható a taposó alatt, amihez könnyen hozzálehet férni. 

Tovább

Elektromos kerékpár és robbanómotoros kerékpár összehasonlítás

Az elektromos kerékpár és robbanómotoros kerékpár összehasonlítása azért is fontos, mert adódik a kérdés, hogy melyiket érdemes választani?! Mivel különböznek az igények, elvárások és lehetőségek, ezért nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy melyiket kell választani. Érdemes átgondolni az előnyöket, hátrányokat. Ehhez adok segítséget ebben a cikkben.

Tovább

Hogyan válasszak elektromos kerékpárt?

Az elektromos kerékpárok egyre népszerűbbek. Sokan választják őket környezettudatossága, praktikuma és könnyű használata miatt.
Fiatalos, laza és modern!

Sok szempontot figyelembe kell venni a vásárlásánál és érdemes tisztában lenni a használat során jellegzetes tulajdonságaival.
Ebben a cikkben segítséget adok a döntéshez.

Tovább

Hogyan válasszak robbanómotoros kerékpárt?

Egy robbanómotoros kerékpár használata sok előnnyel jár. Érdemes jól körül járni a témát, mielőtt megvesszük. Tudni kell, hogy mire képes, mit várhatunk el tőle és hogyan őrizhetjük meg a legjobb állapotában minél hosszabb ideig?

Tovább